Kategori: Lev livet

Nya lampor till kärran inför resan

Det är över 400 km mellan vårt hem i Göteborg och min mamma och pappas hus på norra Öland. Så när vi klämde in oss i bilen för ytterligare besök hos mormor och morfar så det var fulladdade surfplattor och rejält med bilgodis som gällde. När vi nästan var framme så var det helt mörkt ute, och jag tänkte för ungefär femtonde gången på bara ett år att jag verkligen måste förbättra belysningen på bilen. Det är en sak att köra runt inne i centrala Göteborg, eller till och från Landvetter, men just de här långkörningarna som vi gör blir lätt obehagliga om man inte känner sig helt säker med sin fordonsbelysning.

Jag snackade igenom det här med min bror som också bor nere på ön, och han sa att alla bilar bör ha extraljus om man vill kunna ha fri sikt när man kör. Han tipsade mig om en butik online med bra och kunnig personal, bra produkter och rimliga priser. Han sa även att det är tusen gånger bättre att börja se över fordonsbelysningen nu än mitt under högsäsong. Så jag tänkte att jag ska beställa så att jag har nya ljus hos mig lagom till september månad.

Utöver det så var det ju älskade A´s födelsedag i helgen. Hon fick den led ficklampa hon så länge hade önskat sig och blev så glad när hon öppnade paketet och såg vad som låg däri. Lampan var en riktig premiumprodukt med ett ljusflöde på hela 1000 lumen! Den är liten och kompakt och innehar ett litet fäste som gör att A lätt kan haka fast den i sina byxor. Den är extremt stöttålig och har en hög kapslingsklass som gör att den inte tar in vatten eller damm. Den visar även när batteriet är på väg att ta slut vilken är ytterst fördelaktigt då jag har på känn att den där ficklampan kommer vara på dag som natt den närmaste tiden framöver.

Att se livet från ett barns perspektiv!

Ibland behöver man uppmuntras och öppna upp ögonen för hur underbart livet faktiskt är. Så fort man fyller 18 och är på väg att bli vuxen så måste man mogna som person, ta ansvar och helt enkelt ”växa upp” som vissa säger. För många betyder det att man slutar att utforska och vara nyfiken på livet vilket stagnerar ens egna personliga utveckling i slutändan. Denna sida handlar om hur du som person ska ta vara på möjligheten i livet och aldrig sluta att utforska den underbara värld du lever i. Denna video summerar allt på ett väldigt bra sätt!